Дестинации

Уживајте во убавината на Барбадос

Барбадос е едно од ретките места во светот што природата ги надарила со се што е потребно за да може да влезе во листата на најпосакувани туристички дестинации во светот.

Местово се одликува со бујна вегетација, насекаде џиновски палми и разновидно цвеќе, прекрасни тиркизни води и бели песоци.

Речиси по целиот брег на Барбадос ќе ве пресретнат луксузни резорти, а во галеријата што следува ќе видите како сето тоа изгледа:

Sandy Cove 302, Barbados, Caribbean

Nirvana, Barbados, Caribbean

Allamanda at Emerald Beach (2), Barbados, Caribbean

Plumbago at Emerald Beach (4), Barbados, Caribbean

Mullins Mill, Barbados, Caribbean

Coral Breeze, Barbados, Caribbean

Bohemia 2, Barbados, Caribbean

Sugadadeze, Barbados, Caribbean

Old Trees Penthouse #302, Barbados, Caribbean

Smugglers Cove - The Penthouse, Barbados, Caribbean

Smugglers Cove 4, Barbados, Caribbean

Old Trees #001, Barbados, Caribbean

Stanford House, Barbados, Caribbean

Reeds House no.1, Barbados, Caribbean

Aliseo, Barbados, Caribbean

 

Evergreen, Barbados, Caribbean

Point Of View, Barbados, Caribbean

Illusion, Barbados, Caribbean

Crystal Springs, Barbados, Caribbean

 

Напиши коментар