Motherhood

Вака изгледа светот во очите на двогодишно дете…

И љубопитните, и воздржаните… Секој би сакал барем за миг да се потсети како изгледа светот од очите на едно дете…

Оваа тајна реши да Ви ја открие еден татко, кој на својата слатка двогодишна ќерка и ја даде камерата за глава додека играа жмурка… Така, настана ова видео кое Ви го покажува секој чекор, секоја намера, двоумење, одлука и стратегија на малиот мозок…

Погледнете го и вратете се во времето кога на безгрижноста и немаше крај, а најголема болка беше повреденото колено од детските игри !!!

Напиши коментар