man fashion

Вака треба да изгледаат вашите очила оваа сезона

Во оваа статија ќе ви претставиме неколку модели од врвни брендови како на пример: Prada, Gucci, Tod`s, Persol, Paul Smith,  Ralph Lauren. Целта ни е да ви дадеме ориентација кога ќе решите да си изберете нови очила за сонце, бидејќи ова е основниот тренд за оваа пролет-лето сезона.

 

Напиши коментар