ШоуБиз

Ваква глетка не е баш привлечна – голата пејачка во спот со несредени пазуви

Овој видео запис е премногу и за малите екрани…

Flaming Lips  ја соблекоа Аманда Палмер и ја ставија во када. Пејачката со гордост ги покажува пазувите и интимните подрачја кои се прекриени со бујни влакна.

Што е многу, многу е…

Напиши коментар