ШоуБиз

Ваква Kim сигурно не сте ја виделе :)

Навикнати сме да ја гледаме како црнокоса, а често знае да стави по некоја провокативна фотка на својот Твитер профил. Овој пат се одлучила да не врати малку поназад во времето кога имаше светла боја на коса и беше подеднакво секси како и сега.

Пред три години Kim Kardashian беше страшно привлечна и неодолива, но на поинаков начин. Наместо црните локни кои ги носи денес, во тоа време најчесто ја носеше косата пеглана. Тенката половина од 2009 година, сега ја замени со бујни облини.

Под сликите напишала дека е уморна од моменталниот изглед и дека сака малку да нѐ врати во минатото.

А вам, која Kim ви се допаѓа повеќе?

Напиши коментар