ШоуБиз

Ваква мајка никој нема да посака

Една обична прошетка се претвори во пеколна, а оваа млада мајка не се ни обиде да го спаси бебето да не падне.

Младата манекенка Пичис Гелдоф не може да се пофали дека е добра и внимателна мајка. Додека таа го шеташе своето бебе во количка, зборуваше на мобилниот телефон, при што не внимаваше на патот и количката ја втера директно во дупка. Во тој момент количката се преврте и малото бебенце испадна од количката директно на бетонот.

По ова таа се обратила на своите фанови на Твитер со изјавата дека властите очигледно не се грижат за патиштата по кои се движат пешаците.

Секогаш е најлесно вината да ја префрлиш на некој друг…

 

Напиши коментар