Убавина

Варениот компир ја враќа бојата на седите влакна?

Многу состојки од вашиот фрижидер може да ви помогнат во борбата со стареењето и проблемите кои ги носат годините.

Авокадото се грижи за младешкиот изглед на кожата. Затоа ставајте маска од испасирано авокадо. Тоа ги содржи сите потребни минерали и витамини, кои ќе го задржат младешкиот изглед на кожата.

Што се однесува пак на седите влакна, и за нив има решение. Велат дека водата во која се вари компирот може да ви помогне да ја вратите бојата на влакното. Редовно мијте ја косата со вода во која сте вареле компири. Така ќе постигнете сигурен резултат.

Напиши коментар