man fashion

Вечната класика – костимите на пруги

Станува збор за еден популарен дезен најчесто употребуван при изработка на машки костими – материјал на пруги. Овој дезен опстојува веќе многу долго на модната сцена и со право можеме да кажеме дека е во групата на оние нешта кои едноставно се наречени вечна класика.

 

Напиши коментар