Sweet Home

Ведрина и позитивна енергија во собата за дневен престој…

Претставуваат совршена комбинација и се добредојден гостин во секој дом…

Можеби поради причината што даваат свежина и пријатна атмосфера во просторијата во која го поминувате најголемиот дел од Вашето слободно време…

Ако сте љубители на ведрите бои, се наоѓате на вистинското место, бидејќи следнава галерија содржи идеи како правилно да ги комбинирате, за да создадете весела и шарена соба за дневен престој.

Повеќе живот на просторијата може да ѝ дадете и со додавање на едноставни украсни пернички во различни бои, избор на шарени украси, како вазни, интересна слика или интересни тапети…

Што е најважно, за сето тоа не е неопходно да трошите огромна сума пари…Доволни се Вашата фантазија и креативност…

Напиши коментар