Bridal

Вел за венчаница која потсетува на бајките

Велот е само еден додаток кој може да направи многу за целокупниот стајлинг на невестата. Го имате во многу варијанти: долг, краток, долг и богат, едноставен, со многу детали од цвеќе, чипка…

Ви претставуваме неколку типови на велови кои едноставно ќе направат да блеснете.

Напиши коментар