ШоуБиз

„Величествената„ со 15 еротски филмови зад себе

Ниеден почеток не е лесен. Па истото правило важи и за турската актерка Небахат Цехре, или попозната во јавноста како Султанката од познатата турска серија Величествениот.

Оваа актерка важи за една од најдобрите и најплатени во Турција. Но, тоа е така сега кога таа има 67 години. Во нејзините почетоци се било поинаку. Таа пред да добие некоја посериозна улога во турски филм, снимала 15 еротски филмови.

Јас потекнувам од сиромашно семејство и ниедна работа не ми паднала тешка. Иако на почетокот имав пречка од моите родители кои не се согласуваа со тоа да прифатам улога во еротски филм, сепак на крајот изгледа сето тоа се исплатеше, гордо изјавила Небахат.

Напиши коментар