Bridal

Венчални прстени по најнов тренд

Ова е доказ дека при изброт на венчални прстени се води сметка за модните трендови. Ексклузивната златара Celje, препознатлива по елегантниот накит, ви претставува нова колекција која содржи избор од преубави прстени, чиј дизајн се карактеризира со комбинација на ретро, но и модерен стил. Последниве години масивните прстени се во тренд, а безвременските дијаманти се и понатаму во игра. Од метал, најпопуларни се  платината , жолто и бело злато, но во последно време и таканареченото црвено злато е во тренд.

“Свесни сме за важноста на венчалниот прстен и за тоа што тој носи за брачните парови, затоа што тој секогаш ќе ги краси рацете на младите парови и секогаш ќе ги потсетува на волшебните моменти, кои ги поминале заедно”.Вели “Celje”, и појаснува зошто се посветува толку внимание на дизајнот, квалитетот и изработката на прстените.

Во оваа денешна галерија, погледнете ја најновата колекција на прстени од “Celje”. Можеби во неа ќе пронајдете совршен прстен за себе и за вашиот партнер.

 

 

 

 

Напиши коментар