Bridal

Венчаници како од бајките

Ако го сакате романтичниот изглед на убавиците од приказните тогаш ја имаме вистинската галерија за вас. Убавиците во приказните ни се претставени како нежни, романтични, природни и нежни.

Може слободно да ги искористите бајките и приказните за да дојдете до совршениот изглед на вашиот голем ден. Инспирирајте се од вашите омилени приказни од детството. Ова се само неколку фотографии кои може да ви дадат инспирација и вистинска насока при изборот на венчаници од приказните.

Напиши коментар