Bridal

Венчаници за невестите кои уживаат во едноставноста на елеганција

Секоја девојка не се гледа како раскошна невеста во огромен фустан кој е украсен со многу детали, корпи и тул. Некои девојки пред се би избрале едноставна елегантна тоалета која ќе ја истакне женственоста и линијата на женското тело.

Денес ви претставуваме токму таква колекција на венчаници или елегантни тоалети кои се потпишани од врвниот Ronen Farache.

Напиши коментар