ШоуБиз

Весна Змијанац е пред Гага и Бијонсе:)

Денес Бијонсе и Лејди Гага ги поставуваат модните трендови, или барем така тие мислат. Не се ни свесни, ама тоа што они денес го викаат тренд, Весна Змијанац го носеше уште во далечната 1987 година:)

Тесен кожен фустан, краток, со ременчиња кои го спојуваат од страните. Под него Весна не ни носи долна облека, а што е најстрашно ова видео одело на српската национална телевизија без цензура и тоа во термин кога и децата го гледаат тоа:

http://www.youtube.com/watch?v=oi_6WTAFcIE&feature=player_embedded

Напиши коментар