Мода

Везено, чипкано, плетено… Женствена летна романтика !!!

Многу дизајнери, како носечки елемент во своите летни колекции го одбраа памучниот конец, претворен во чипка, совршено исплетен или извезен со разнобојни детаљи…

Само едно такво парче, во целокупниот изглед може да промени многу… Дава личен шарм, модна харизма, насочена кон истакнување на женственоста и реално… прекрасен изглед.

За ова Лето, одберете везени, чипкани, плетени парчиња облека… Чувствувајте се како вистинска жена, бидете нежни, грациозни, заводливи…

Препуштете се на магијата на детаљите… Бидете свои и модерни !!!

Напиши коментар