ШоуБиз

Вежбајте со Stacy Keibler!

Stacy Keibler, девојката на актерот George Clooney, напорно работи за да ја одржува фигурата која ја има, па нема причина зошто не би ја покажувала во јавност.

Овој пат, 32-годишната поранешна борачка, направила фотосесија за јунското издание на списанието „Self“, сликаќи се во секси, кратки шорцеви и спортски маички.

–          Да се биде здрав и да се живее здраво од секогаш било многу важно за мене. Се гордеам со фактот што сум посветила многу внимание на мојот карактер, тело и душа и тоа не само преку вежбање.

–          Многу важно e убаво да се наспиете, да јадете органска храна со многу хранливи состојки, како и да се грижите за вашата кожа. На тој принцип функционирам јас и секогаш сум полна со енергија, – завршува Stacy, покажувајќи неколку од вежбите кои редовно си ги прави по дома.

Напиши коментар