Art & Crafts

Вежби за секси бикини изглед !!!

На самиот праг на летната еуфорија, фатете го вистинскиот момент за да го тонизирате Вашето тело…

Иако овие вежби изгледаат забавно, сериозни се и бргу ќе Ве испотат !!!

За ова вежбање, потребна е пилатес топка, која вежбањето го прави многу позабавно. Идеална вежба за Вашата внатрешна ложа, која е проблематична кај многу жени е едноставното клекнување и одржување рамнотежа на топката…

Напиши коментар