Art & Crafts

Ви се скрши омилениот кармин ??? Не фрлајте го…

Убавината нема цена, но карминот сепак има…

Кршењето на карминот е честа појава во секојдневието на секоја жена…Меѓутоа, тоа не значи дека тука престанува неговата употреба. Доколку се најдете во таква ситуација, постои едноставно решение за карминот да го поправите, и тоа за неколку минути, а притоа и да заштедите…

Верувале или не, сé што Ви треба е фен за коса и малку трпение…

http://www.youtube.com/watch?v=AMb2gE6v-Uc

Напиши коментар