ШоуБиз

Victoria Beckham и нејзините модни каприци :)

Victoria Beckham ја краси насловната страница на француското модно списание „Madame Figaro“ за месец март. Тука таа се отворила за своите модни каприци и стилот кој го обожава. Еве што успеале од неа да извлечат новинарите:

Што таа никогаш не би носела:

–          Никогаш нема да ме видите на улица во тренерки. Премногу ја сакам модата за да носам тренерки. Истото важи и за ниски платнени чизми, ги носам само за по дома.

За тоа чиј стил би сакала да го украде:

–          Бед сомнеж на Tilda Swinton. Ми се допаѓа начинот на кој таа се облекува. Секогаш изгледа самоуверено. Би сакала да дизајнирам облека за неа.

За модните зависности:

–          Зависна сум од Prada и чанти Hermes.

Напиши коментар