Мода

Victoria- by Victoria Beckham – дефинитивно победничка колекција

Разигран дизајн за топлите пролетни денови…
За линијата Victoria by Victoria Beckham, дизајнерката не сака наслов „достапна линија“ или „втора линија“.
Оваа колекција која има значително пониски цени од нејзината прва линија, ја покажува другата страна од особеноста и начинот да им го понуди на купувачите, токму она што го сакаат. Колекцијата, главно се состои од дневни фустанчиња и доби своја видео кампања. Крактото шармантно филмче е дело на Quentin Jones, кој преку прекрасна музика, на маестрален начин ги вклопува разиграните пролетни модели. Видеото погледнете го во продолжение…

Напиши коментар