Светскиот моден бренд за долна облека,Victoria’s secret, ја одреди датата за овогодинешното шоу, 4 декември!
Веруваме дека и оваа година ќе ни приредат спектакуларно шоу во нивен стил.
Да се потсетиме на прекрасното шоу од 2011та, кое беше феноменално, во кое покрај прекрасните модели, познатите музички имиња го комплетираа цело шоу.

Напиши коментар