Motherhood

Видео кое ќе ве разнежни:)

Погледнете го ова преубаво видео од youtube, кое буквално ќе ве разнежни. Бебето е припиено до таткото и мирно спие. А судејќи по она што се гледа и таткото доста ужива. Колку многу љубов има во видео во кое не се кажува ниту еден збор.

http://www.youtube.com/watch?v=1URTFIET94Y&feature=player_embedded

Напиши коментар