ШоуБиз

Видео: Почина на сред ревија, а никој не примети

Зелда Каплан, 95 годишната модна икона почина на самиот почеток од модната ревија на модната недела во Њујорк. Но, тоа не е се. Таа почина, а шоуто си продолжи како ништо да не се случило. Манекенките продолжија да шетаат по пистата, а публиката мирно си седеше.

Нејзиниот пријател кој седел до неа, во првиот ред изјавил дека таа му паднала на рамо, но мислел дека само се онесвестила. Смртта на Зелда била констатирана дури во болница.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=q_m4vfq64Xw

Напиши коментар