ШоуБиз

Видете ги ѕвездите без шминка! Не се така привлечни нели?

Оној холивудски сјај што го гледаме по насловните страни, драги наши читатели е само илузија. Совршени луѓе нема!

За ѕвездите физичкиот изглед и убавината се пресудни за нивната професија и замислете колку труд вложуваат на тоа поле и сепак кога ќе ги уловат папараците неподготвени изгледаат сосема обично.

Со тон шминка и малку фотошоп и најгрдото пајче станува лебед…уверете се:

Звезди без  грим - 50 снимки

Звезди без  грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Звезди без грим - 50 снимки

Anna Kournikova Without Makeup

Avril Lavigne Without Makeup

Cher Without Makeup

Christina Applegate Without Makeup

Christina Ricci Without Makeup

Courtney Cox Without Makeup

Halle Berry Without Makeup

Kirstie Alley Without Makeup

Melanie Griffith Without Makeup

Pam Anderson Without Makeup

Penelope Cruz Without Makeup

Renee Zellweger Without Makeup

Tori Spelling Without Makeup

Victoria Beckham Without Makeup

 

Напиши коментар