ШоуБиз

Видете ја новата „Мис Универзум“

20 годишната Оливија Кулпо од Америка е новата Мис Универзум. Таа ги победи останатите 88 кандидатки и ја спечали престижната титула по време на спектакуларното шоу што се одржа во казино Планета Холивуд.

Носителката на круната како награда добива плата за една година, гардероба достојна за кралица, неограничени количини козметички производи и луксузен апартман во Њујорк.

 

Напиши коментар