Убавина

Викенд мејкап инспирација

Шминката е составен дел од женскиот стајлинг! Секогаш експериментирајте со боите и секако раководете се според правилото кое ги разграничува дневната од вечерната шминка.

Еве неколку одлични мејкап идеи:

gorgeous.

Heavily #contoured with #dramatic #smoky #eye #eyes #makeup #nude #lips

Gorgeous

Natural golds

 

Orange lips

 

peachy glow

 

chen man

haiiiir

love this makeup

naked1 by keikolynnsogreat, via Flickr

naked by keikolynnsogreat, via Flickr

sunrise makeup

Braid headband

tuto make up

smokeout3 by keikolynnsogreat, via Flickr

simple

keiko lynn: Makeup Monday: Girls Who Wear Glasses

Keiko Lynn, love her!

Love the perfectly pink lips and cheeks

nuance by keikolynnsogreat, via Flickr

si2 by keikolynnsogreat, via Flickr

purple2 by keikolynnsogreat, via Flickr

"Perfect red lips. ♥" by the-polyvore-tipgirls on Polyvore

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар