ШоуБиз

Викторија Бекам сака да биде Амра од Босна?

Минатогодишната победничка на изборот Elite Model Look во Босна, Амра Черкезовиќ потполно ја воодушеви Викторија Бекам.

Оваа година Амра беш една од најактуелните модели на модната недела во Њујорк, а исто така бепе ангажирана и за ревијата на Викторија Бекам. Седумнаесет годишната Амра со својот изглед ја воодушевила Викторија, па таа дури на својот профил на Твитер напишала: Сакам да бидам Амра. Интересно е што на оваа фотографија Амра неверојатно потсетува на Викторија Бекам.

Напиши коментар