ШоуБиз

Вилијам го осуди, но Кејт му пружи рака на Хари

Враќањето од одморот во Лас Вегас на Хари му претставуваше проблем. Кога се врати во кралската палата го чекаше итен состанок на кој доби многу навреди и закани од кралицата, принцот Чарлс и братот Вилијам.

За разлика од сите нив, Кејт имаше поинаков пристап. Таа му ја даде целата поддршка на Хари и му вети помош да си го поправи имиџот.

Како реагирале на сето ова членовите на кралското семејство сеуште не е познато.

Девојката која ги објави фотографиите со Хари пак си стекна светска слава. Таа го искористи моментот за својата популарност, па најверојатно ја имаме и новата стралета која ќе не опсипува со голи фотографии.

Напиши коментар