Убавина

Виолетово – црна шминка за очи

За љубителите на виолетова боја и примамлив поглед што поразува еве ја вистинската комбинација. Одлична вечерна шминка за очи што идеално одговара со усни во телесна боја, со цел акцентот да биде само еден – или усни, или очи.

Инструкции:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Напиши коментар