Здраво тело

Виршли – одвратна обработка на “месо”! По ова дали пак ќе ги јадеме?

Дали некогаш сте се запрашале како се прават и што всушност има во виршлите? Ако сакате да јадете хот-дог или некоја друга храна со виршли треба да го погледнете ова видео и најверојатно повеќе нема да сакате ни да погледнете виршли.

Припремете се да бидете згрозени, а она што вие сега ќе го видите му го давате на организмот со години!

Напиши коментар