Мода

Високата мода во „авионот“ на Шанел

Во последно време Карл Лагерфилд бара инспирација високо во небото. Откако ја видовме пролетната кампања од Шанел која создавеше чувство за полет над океанот, овој пат дизајнерот ги изненади сите со атрактивниот подиум по време на неделата посветена на високата мода во Париз.

  

  

Напиши коментар