Мода

Вистинските бои за оваа сезона

Секако дека веќе многу добро ви се познати основните бои за оваа сезона.  Многу пати до сега сме пишувале дека број еден е бојата на црно вино, веднаш после неа виолетовата, кафејавата, кремавата, црвената, црната, сивата, сината, зелената, портокаловата и др.

Но денес целта ни беше да ви покажеме како интензивните бои правилно влегуваат во комбинација со смирени бои и ефектот што со тоа се постигнува.

Во галеријата има многу примери кои најдобро ќе ви го покажат тоа.

 

Gucci boots

Soft & Pretty

feathers

AKRIS

Purple Coat

Balenciaga Plaid Coat

My Mango Style

Cropped Sweater

Sophisticate

 

Perfect colors

pink and brown for fall..

orange and brown, pretty!

Teal Sweater

Gucci Boots Contest #1

Gucci Boots Contest

Cashmere Argyle

fall Fashion

The Next Season

NYC

Khaki and Plum for the Office

Cozy n' Comfy

Gypsy Bag

Envy

Plum Dream

Wool Poncho

Riding casual

Winter's Eve

wrap dress

Let It Rain

Otmjena

AUTUNNO VINTAGE

Paris in Winter

Back to work

***

***

Sans titre

Work Outfit For The Fashionably Chic Girl

This strong passion for winter...

London Fog

Unique Earrings and Awesome Boots

 

Напиши коментар