Убавина

Вистинските маникир идеи за вас

Ние многу добро знаеме колку е важен маникирот за секоја жена. Токму затоа нашата цел е постојано да ве информираме за најновите маникир тенденции и да ве инспирираме со оргинални идеи кои често ги обновуваме на нашиот веб портал.

Се надеваме дека сте задоволни од нашата работа. Погледнете го денешниот избор маникир во сите актуелни бои. Ги избравме оние кои лесно се изработуваат, за да можете да си ги направите и сами.

 

color block!

.

polka dots

From myawesomebeauty.com

From myawesomebeauty.com

babydoll

LOVE this!

blackandwhite

.

http://myawesomebeauty.com/2012/06/14/its-all-about-ethics/

classy

.

.

.

Color blocks

nail design

black & glitter

triangles

pink

Dots

Glitter tips

Vintage flower print nails

Glitter and stripes

 

 

Напиши коментар