Sweet Home

Вклучете го светлото за посебен ефект во домот

Светлото може да допринесе многу за пријатна атмосвера во домот. Во зависност од тоа дали сакате интензивно или пригушено светло, одберете и направете го вашиот дом место идеално за одмор и пријатни мигови.

Ви нудиме неколку фотографии на кои одлично е одиграна играта со светла. Погледнете па можеби и вие ќе добиете инспирација за вашиот дом…  Освен со светилките, ламбите… тоа може да го одиграте со завеси или пак некој друг материјал.

 

Напиши коментар