Дестинации

Влезете во најскапите хотелски соби во светот

Генерално, не е сé во парите. Меѓутоа, светот е концизно поделен на места кои сакале или не… „ вредат “ повеќе. Едно искуство повеќе би било доколку  преку следново видео, ги запознаете најскапите хотелски соби во светот.  Дали станува збор за нешто кое навистина го   „ регрутира “ максимумот од убавината или можеби станува збор за бизарна колекција од претенденциозноста на „ богатата класа “ ќе одлучите сами…

Ние сакаме да Ве доближиме до хотелските во кои престојуваат  најбогатите луѓе на светот, што не значи дека не постојат никакви шанси, еден ден да си ги овозможите токму Вие. Дека навистина преовладува елеганцијата, луксузот и дека дизајнерите не штеделе, тука сме да потврдиме…  Останува да „ запловите “ во внатрешноста на најскапите хотелски соби во светот и да се изјасните дали навистина толку „ вредат “.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gFYz-fwrXrc

Напиши коментар