Мода

Влезете во прекрасниот свет на BIMBA&LOLA

Фантастична пролетна колекција на Шпанскиот бренд BIMBA&LOLA

Брендот кој е на првото место на Шпанските трендсетерки кога е оригиналниот дизајн во прашање. Брендот BIMBA&LOLA е создаден 2005 од страна на Maria и Uxia Dominguez, и за кратко време од локален бизнис се наметнаа како една од најсимпатичните дизајнерски куќи. Со своите генијални креации со неверојатен vintage призвук, беа мета на безброј позитивни критики од модните критичари.

Кога ќе почнете да ги разгледувате креациите  и сами ќе разберете суштината на креациите и со сигурност ќе го пронајдете својот фаворит за сончевите пролетни денови.

Погледнете…

 

Напиши коментар