Sweet Home

Внесете го морето во домот

Кога ви недостасува морето, има начин како да го чувствувате во близина. Пробајте да го уредите домот така што инспирацијата ќе ја земете од него.

Најважни се деталите. На пример, почнете од подот. Може да одберете бродски под. Ставете украси кои асоцираат на море, плажа, борд…

Со таа цел употребете јажиња, школки, песок, камчиња, корали…

Боите во домот нека бидат ведри и светли. Употребете бела боја, неколку тонови на кремасти нијанси, и нормално сината. Нека има украси од светло сина до темно сина боја.

Напиши коментар