ШоуБиз

Во каква врска се Ријана и Роб Кардашијан?

Веќе неколку пати странските медиуми пишуваа а нивните авантури, а сега и на фотографија се гледа забавата која Ријана и Роб Кардашијан ја имаат. Парот најпрво бил на картинг, каде Ријана убедливо водела, а потоа зминале во еден клуб. Пристигнале одделно, но целата вечер ја поминале заедно.

Како ли ќе реагира на ова девојката на Роб, Рита Ора, албанската раперка која многу пати до сега ја споредиле со Ријана не се знае.

Познато е дека Ријана и роб потрошиле илјадници долари на алкохол за само неколку часа додека се забавувале во клубот.

 

 

Напиши коментар