Bridal

Во потрага по совршената венчаница

На пазарот има навистина богат избор венчаници, но на вас ви треба само една, ви треба онаа вистинската, совршената, единствената.

Вашата венчавка е еден од најубавите денови во вашиот живот. Затоа при изборот на венчаница треба да се раководите од првото и единственото правило – онаа венчаница што веднаш ќе ви влезе под кожа, во која ќе се вљубите од прв поглед и во која ќе се чувствувате како принцеза,  таа е совршената и вашата потрага може да заврши.

Во галеријата што следува ќе погледнете неколку венчаници што според нас се добар избор и извор на инспирација.

Hayley Paige - Coco

Elie Saab - Satis

Elie Saab - Laertes

.

Maggie Sottero J1514

dream dress

This back!

Love!

sexy!

Ella Bridals #5618 ~ Gown features beading, ruching, and deep back

rufffles

#wedding dress #lace

lace back wedding dress

vintage wedding dress

Love how the bottom has a touch of color!

OSCAR DE LA RENTA BRIDAL 2013 - PHOTO BY DAN LECCA

 

Напиши коментар