Sweet Home

Во прекрасниот дом на еден моден креатор

Wolfgang Joop е германски моден креатор и дизајнер. Тој ги отвори портите од својот дом во Potsdam за германските медиуми.

Неговиот дом е дволно простран за да може тој да твори, доволно инспиративен, модерен и секако со артистички стил.

Дворот и погледот од терасите е прекрасен, а ако сте љубител на уметноста сигурно ќе сакате да живеете тука, бидејќи на секој агол може да се најде по некое парче уметност.

Напиши коментар