Убавина

Во прилог на убавината …нокти во боја

Дамата се познава по рацете…Не само што е научно докажано туку е и вродено. Можеби несвесно, но секогаш ноктите се клучниот момент при проценката на една личност, особено кога станува збор за женскиот пол. Средените нокти оставаат впечаток на уредна и негувана жена. Ние имаме идеи како Вашите нокти да бидат средени и да блескаат во повеќе бои. Тренд се кратките и заоблени нокти и  златниот маникир, кој во комбинација со трендовски лак за нокти, ќе биде задолжителен елемент од рацете на секоја модерна жена, оваа Пролет.

Погледнете што предлагаат модните дизајнери и стилисти …

Напиши коментар