← НАЗАД НА БОЗА

Во ред е Ким еластична си! Почна да крева нозе и на аеродром

Во ред е Ким еластична си! Почна да крева нозе и на аеродром
670 Читања

Со тело како на Ким лесно е да се постигне се. Таа веќе неколку пати ја има докажано својата еластичност, а овој пат само уште еднаш го потврди тоа. На аеродром, додека стоела во редот Ким високо ки кренала нозете за да ги врзе фамозните патики кои се реме дело на нејзиното момче, раперот Кание Вест.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk