Мода

Во стилот на Baldinini

Шарен, атрактивен, впечатлив – тоа е водечкиот стил ова лето! А има ли подобар начин од уникатни аксесоари со чија помош ќе се издвоиме од останатите? Затоа денес ви ја претставуваме рекламната кампања на италијанскиот бренд за чевли – Baldinini. Новите модели на брендот го носат духот на летото, комбинирајќи свежи нијанси и совршен дизајн.

Напиши коментар