ШоуБиз

Во живо од креветот на Ријана

Атрактивната Ријана овие денови е на заслужен одмор, па деновите ги поминува заедно со своето семејство. По напорниот ноќен живот нејзината здравствена состојба навистина се влоши, заради што и се откажа нејзиниот настап во Велика Британија.

Таа им се обратила на своите фанови преку социјалната мрежа Твитер, поставувајќи видео во кое таа сеуште лежи во кревет и делува поспано. Им се извинила на сите фанови што не е он лајн и не им пишува, но тоа е така само затоа што и бил потребен одмор, и тоа што сака да помине малку време со баба и и остатокот од семејството.

Напиши коментар