man fashion

Војнички принт за пролет-лето 2012

Беше актуелен пред неколку години, а сега ни се врати повторно. Војничкиот принт, војничките бои се повторно ин. Овој пат ви претставуваме неколку модни комбинации од неколку различни модни дизајнери, кои за оваа сезона пролет-лето ги изедначија мислењата и сметаат дека војничкиот принт е модерен.

Одберете облека со маслинесто зелена, кафена боја и дополнете го финалниот изглед со војничкиот принт. На располагање ви стојат неколку варијанти: чанти, патики, чевли, јакни, блузи маици, капчиња…

Погледнете како треба да изгледа модерниот маж кога е на улица:

Напиши коментар