Дестинации

Волшебниот свет на „Las Alamandas“

Овој прекрасен резорт се наоѓа на брегот на Мексико и многумина го сметаат за едно од најромантичните места во светот. Раскошните џиновски палми што ве заобиколуваат од секаде и прават длабока сенка се заштитниот знак на ова место.

Одлично место за свадбено патување или за оние што сакаат да уживаат во тишината на овој романтичен рај, далеку од целиот шум на цивилизацијата. Убавото е што овде не можат да се смесат повеќе од 40 гости истовремено, што зборува за високо ниво на услуга и обезбедување максимална приватност.

 

 

Напиши коментар