Убавина

Впечатливи летни фризури за долга коса

Летото на 2012 очигледно ќе биде со доста високи температури и затоа нема да е лошо да ги погледнете овие неколку фризури кои всушност се едни од основните модни трендови при обликување на косата за оваа сезона и истовремено се идеални за да ја одржите косата уредна во текот на целиот ден. Она што треба да го знаете е дека фризурите во лето треба да бидат во опуштена и лежерна варијанта.

Напиши коментар