Bridal

Враќање во минатото – сјајна свадба со многу гламур

 

Дизајнерите се навратија во минатото и повторно го оживеаа сјајот. Светките се повторно во мода. Овој тренд освен кај венчаниците се врати и во уредувањето на целата свадбена церемонија.

Доколку не сакате да претерате со сјајните моменти, тогаш може да ги имате само во деталите. Одлучете се за овој тренд доколку сакате да изгледате модерно. На располагање ви стојат венчаниците, модните детали, чевлите, накитот, чантите со светки.

Светкавите материјали може да ги употребите и при декорирањето на масите и просторот во кој ќе се доржува вашата свадбена церемонија. Ова се неколку наши предлози:

Напиши коментар