Мода

Време е за море !!!

Она што сигурно ќе нé спаси од летните горештини е минимум облека…

И секако…она што цела година го чекавме… морето !!!

Доколку сеуште се немате одлучено за вистинскиот модел на костим за капење, слатката Магдалена Фабианска ќе Ви помогне, преку следниве фотографии, прикажувајќи различни модели,  успешно комбинирани со модни аксесоари…

Бидете вистинска кралица на плажите ова Лето !!!

Напиши коментар